Igényes szakács /gasztronómia/

Kedves Látogató! Ez egy folyamatosan bővítés alatt álló gasztronómiai recept és élménygyűjtemény. E blogon keresztül igyekszünk az ízek, ínyencségek világába nagyobb bepillantást engedni. Mivel hobbink a hivatásunk is egyben, garantálhatom, hogy soha nem fogunk kifogyni a témákból. Jó böngészést kívánunk! Üdv.: Kovács Szabolcs (commis de cuisine) és Sárközi József (executive chef)

Indafotó - saját képek

Utolsó kommentek

Friss topikok

Naptár

december 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Széchenyi kastélyszálló- Spárga ajánlat

2010.05.10. 15:44 | Polimer | 2 komment

Széchenyi kastélyszálló-spárga ajánlat

Leves

Spárgakrém leves fehérspárgából, zöldspárga fejekkel és sonka morzsával

Előétel

Spárga duett, hollandi mártással

Marinált spárga saláta, kecskesajt terrinnel

Citromfűvel párolt fehérspárga, füstölt kacsamellel

Főétel

Spárga, grillezett kecskesajttal és turbolyás újburgonyamártással

Spárga rizottó, bébi karottával és sült libamájjal

Roston sült fogas filé, spárgával és kucsmagombás mousselin mártással

Spárga ragu, újburgonyával és borjú húsgombóccal

Desszert

Epres rebarbarás tartelett, vanília fagylalttal

Eper charlotte

 

Ínyenceknek

 

Ázsiai spárga leves

 

Sült spárga saláta, borsos eperrel

 

Baby csirke spárga vajjal sütve, turbolyás burgonya pürével és fehér spárga mártással

 

Friss eper tejföl fagylalttal

Címkék: spárga eper

A bejegyzés trackback címe:

https://igenyesszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr341989987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beatbull · http://www.kiserletikonyha.hu 2010.05.11. 11:19:15

"Spárga, grillezett kecskesajttal és turbolyás újburgonyamártással" - tán megihlettelek a újkrumplimártás-dömpingemmel? ;)
Ez a spárga vaj is nagyon izgalmasan hangzik - hogyan készül, ha szabad kérdezni?

Polimer · http://mediterrano.info/hu/mediterrano/mediterrano 2010.05.11. 21:20:00

@beatbull: Teljesen lázba jöttem az újburgonya mártástól! :) A spárga vaj nagyon egyszerű: kevés mogyoró hagymát és fehér spárgát lepirítok, majd nagy adag vajjal ,(és itt) turbolyával cutterban egyneművé dolgozok, majd a csirke bőre alá töltök és így sütöm meg. Recept nemsokára! :)
süti beállítások módosítása