Igényes szakács /gasztronómia/

Kedves Látogató! Ez egy folyamatosan bővítés alatt álló gasztronómiai recept és élménygyűjtemény. E blogon keresztül igyekszünk az ízek, ínyencségek világába nagyobb bepillantást engedni. Mivel hobbink a hivatásunk is egyben, garantálhatom, hogy soha nem fogunk kifogyni a témákból. Jó böngészést kívánunk! Üdv.: Kovács Szabolcs (commis de cuisine) és Sárközi József (executive chef)

Indafotó - saját képek

Utolsó kommentek

Friss topikok

Naptár

december 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Széchenyi kastélyszálló ajánlat

2010.04.14. 10:23 | Polimer | Szólj hozzá!

Széchenyi kastélyszálló menü ajánlat


Turbolya krémleves, füstölt pisztránggal

Zsázsás újburgonya leves


Libamájjal töltött kucsmagomba, cékla carpaccion


Céklával sült harcsa filé, párolt mángoldal és rakott túrós csuszával

Sertés szűz, koktélrákos kucsmagomba raguval és cukkinis burgonya lángossal


Pina coládás rizottó, mangó zselében portói mártással

Rebarbara variáció

(rebarbara kompót, rebarbara mousse, karamellizált rebarbara)

Címkék: harcsa mangó rebarbara mángold turbolya újburgonya kucsmagomba zsázsa

A bejegyzés trackback címe:

https://igenyesszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr21920066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása