Előételek:
Húsvéti sonkatál
( házi füstöltsonka levében főtt tojással, tavaszi zöldségekkel és frissen reszelt tormával)
Narancsos édeskömény-saláta szárított mangalicasonkával
Marinált nyúlgerinc sárgarépa-variációval
Levesek:
Medvehagyma krémleves
Tavaszi zsenge zöldborsóleves
Főételek:
Bárányfasirt mentával, fenyőmaggal, fűszeres burgonyával és joghurtos uborkasalátával
Bárány- rollbraten tavaszi zöldségekkel és marokkói citrommal
Baconszalonnával tűzdelt nyúlcomb cukorborsóval és újburgonyával
Desszert:
Sárgarépatorta
Tojáslikőrös creme-brulee

Marinált nyúlgerinc

Édeskömény saláta mangalica sonkával

Bárány "rollbraten", tavaszi zöldségekkel és marokkói citrommal

Tűzdelt nyúlcomb, római köményes cukorborsóval és petrezselymes újburgonyával

Hegyköi sárgarépa torta

Tojáslikőrös creme brulee

Utolsó kommentek