Igényes szakács /gasztronómia/

Kedves Látogató! Ez egy folyamatosan bővítés alatt álló gasztronómiai recept és élménygyűjtemény. E blogon keresztül igyekszünk az ízek, ínyencségek világába nagyobb bepillantást engedni. Mivel hobbink a hivatásunk is egyben, garantálhatom, hogy soha nem fogunk kifogyni a témákból. Jó böngészést kívánunk! Üdv.: Kovács Szabolcs (commis de cuisine) és Sárközi József (executive chef)

Indafotó - saját képek

Utolsó kommentek

Friss topikok

Naptár

december 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Húsvéti ajánlat

2010.04.07. 13:17 | Polimer | Szólj hozzá!

Előételek:

Húsvéti sonkatál
( házi füstöltsonka levében főtt tojással, tavaszi zöldségekkel és frissen reszelt tormával)

Narancsos édeskömény-saláta szárított mangalicasonkával

Marinált nyúlgerinc sárgarépa-variációval


Levesek:

Medvehagyma krémleves

Tavaszi zsenge zöldborsóleves


Főételek:

Bárányfasirt mentával, fenyőmaggal, fűszeres burgonyával és joghurtos uborkasalátával

Bárány- rollbraten tavaszi zöldségekkel és marokkói citrommal

Baconszalonnával tűzdelt nyúlcomb cukorborsóval és újburgonyával


Desszert:

Sárgarépatorta

Tojáslikőrös creme-brulee

 

Marinált nyúlgerinc

Édeskömény saláta mangalica sonkával

 

Bárány "rollbraten", tavaszi zöldségekkel és marokkói citrommal

Tűzdelt nyúlcomb, római köményes cukorborsóval és petrezselymes újburgonyával

Hegyköi sárgarépa torta

Tojáslikőrös creme brulee

Címkék: húsvét nyúl bárány sonka sárgarépa mangalica tojáslikőr

A bejegyzés trackback címe:

https://igenyesszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr971901458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása