Igényes szakács /gasztronómia/

Kedves Látogató! Ez egy folyamatosan bővítés alatt álló gasztronómiai recept és élménygyűjtemény. E blogon keresztül igyekszünk az ízek, ínyencségek világába nagyobb bepillantást engedni. Mivel hobbink a hivatásunk is egyben, garantálhatom, hogy soha nem fogunk kifogyni a témákból. Jó böngészést kívánunk! Üdv.: Kovács Szabolcs (commis de cuisine) és Sárközi József (executive chef)

Indafotó - saját képek

Utolsó kommentek

Friss topikok

Naptár

november 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Valentin napi pezsgős vacsora

2010.01.29. 10:45 | Polimer | 1 komment

Széchenyi Kastélyszálló, Valentin napi pezsgős vacsora
Február 12-14


Rozé Pezsgő

Narancsos édeskömény saláta, házi mangalica sonkával

Grillezett fogasfilé, fekete kagyló raguval és vörös lencsés jázmin rizzsel

vagy

Rózsaszínre sütött kacsamell, vaníliás gránátalmával, brokkoli pürével és francia rakott burgonyával

Csokoládé mousse, chilis meggyraguval és mogyoró krokantal
 

Asztalfoglalás:

Telefon: +36 - 99 / 360 - 061
Fax:       +36 - 99 / 360 - 008
E-mail:   info@szechenyikastelyszallo.hu
Web:      http://www.szechenyikastelyszallo.hu/

Címkék: fogas fekete csokoládé valentin narancs édeskömény kagyló kacsamell gránátalma

A bejegyzés trackback címe:

https://igenyesszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr161711959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildsisy 2010.01.29. 12:18:38

Hú, de finom kaják! Szeretem a gasztronómiát!
Minden csak pénzkérdés... ha van tehetség, kedv, akkor minden jó! :)