Igényes szakács /gasztronómia/

Kedves Látogató! Ez egy folyamatosan bővítés alatt álló gasztronómiai recept és élménygyűjtemény. E blogon keresztül igyekszünk az ízek, ínyencségek világába nagyobb bepillantást engedni. Mivel hobbink a hivatásunk is egyben, garantálhatom, hogy soha nem fogunk kifogyni a témákból. Jó böngészést kívánunk! Üdv.: Kovács Szabolcs (commis de cuisine) és Sárközi József (executive chef)

Indafotó - saját képek

Utolsó kommentek

Friss topikok

Naptár

november 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Birs

2009.09.02. 00:20 | szabi(O_o) | Szólj hozzá!

Kezd érni a kertünkben a birs. Már alig várom, hogy végre birssajtot készíthessek belőle... :) (Remélem, hogy elnézitek nekem.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elkészült a mű. Sokan a csemegébe teszik a diót, én inkább külön adom, hiszen nem mindenki szereti. Tudom még hagyhattam volna jobban kikristályosodni, de meg kellett kostoltatnom / kóstolnom, hogy mire számíthatok a későbbiekben. Mindenkinek ízlett. :) Hamarosan leírom, hogy én miként tanultam meg Nagyimtól a birssajt készítést.

· 1 trackback

Címkék: birs

A bejegyzés trackback címe:

https://igenyesszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr411354458

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: yahoo small business web hosting reviews 2018.10.26. 15:00:41

Andalgás andalúz partokon - Lepcsánkparty

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.