Igényes szakács /gasztronómia/

Kedves Látogató! Ez egy folyamatosan bővítés alatt álló gasztronómiai recept és élménygyűjtemény. E blogon keresztül igyekszünk az ízek, ínyencségek világába nagyobb bepillantást engedni. Mivel hobbink a hivatásunk is egyben, garantálhatom, hogy soha nem fogunk kifogyni a témákból. Jó böngészést kívánunk! Üdv.: Kovács Szabolcs (commis de cuisine) és Sárközi József (executive chef)

Indafotó - saját képek

Utolsó kommentek

Friss topikok

Naptár

október 2017
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Kastélyszálló, menü ajánlat

2010.06.11. 11:02 | Polimer | 6 komment

Menü ajánlat

Tavaszi zöldség leves, szegfűgombával

-

Friss kevert saláta, meggyel és szezámmagos jércemell csíkokkal

Hidegen szeletelt rózsaszín kacsamell, epres kevert salátával és bodza dresszinggel

Borjúhússal töltött vajkaralábé, tárkonyos krémmártással

-

Sertésszűz, petrezselymes vajbabbal, dödöllével és fokhagymás jus-vel

Citromos-chilis nyelvhal filé, tejszínes spenóttal és róka gombás gnochival

Vargányás pappardelle, parmezánnal

-

Túrópuding, friss gyümölcsökkel és bodzavirággal

 

A bejegyzés trackback címe:

http://igenyesszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr832073734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

luciferc 2010.09.02. 16:04:29

Nagyon elcsendesedett ez a blog. Ugyanott dolgoztok még?

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2010.10.11. 14:36:45

Mi történt, Polimer, felhagytál a blogolással?

gambas 2010.11.30. 08:49:52

Jön a Karácsony.
Jó lenne, ha megtörnéd hallgatásodat valami karácsonyi asztalra való recepttel
gambas

Polimer · http://mediterrano.info/hu/mediterrano/mediterrano 2010.11.30. 11:04:38

A héten újra beindul a blog! Lesznek karácsonyi receptek is. Először egy igazi téli klasszikussal indítunk: francia hagyma leves! ;) A kastély szállóban már csak december 17.-ig főzök, elvileg az utolsó megmozdulásom egy december 30.-ai pezsgő kóstolós vacsora lesz! Aztán irány Ausztria!

gambas 2010.12.07. 08:50:04

...várjuk.
A szokásos póré/salotta variációt teszed fel, vagy amiben van egy kis fokhagyma is?...