Igényes szakács /gasztronómia/

Kedves Látogató! Ez egy folyamatosan bővítés alatt álló gasztronómiai recept és élménygyűjtemény. E blogon keresztül igyekszünk az ízek, ínyencségek világába nagyobb bepillantást engedni. Mivel hobbink a hivatásunk is egyben, garantálhatom, hogy soha nem fogunk kifogyni a témákból. Jó böngészést kívánunk! Üdv.: Kovács Szabolcs (commis de cuisine) és Sárközi József (executive chef)

Indafotó - saját képek

Utolsó kommentek

Friss topikok

Naptár

december 2009
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív > >> 
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Kacsamell, grillezett édesburgonyával és zöldség krokettel

2009.12.16. 13:05 | szabi(O_o) | 1 komment

Hamarosan leírom a receptet is. Egyenlőre be kell érnetek a látvánnyal.

Címkék: kacsamell édesburgonya zöldség krokett

Édesburgonya, batáta

2009.12.16. 13:00 | szabi(O_o) | 1 komment

Édesburgonya, BatátaAz édesburgonya Közép-Amerikában és Óceániában őshonos növény, de termesztik Afrikában, Indiában, Kínában és Japánban is. A trópusi országok hasznos, sokrétűen hasznosítható növénye, melyet a gumójáért termesztenek. A gumó héjszíne árulkodik a…

Címkék: édesburgonya batáta

Portugieserben marinált Mangalica szűz, csicsókás dödöllével és fóliában sült lilahagymában

2009.12.16. 11:31 | szabi(O_o) | Szólj hozzá!

Hamarosan leírom a receptet is. Egyenlőre be kell érnetek a látvánnyal.

Címkék: lilahagyma csicsóka marinált szűz dödöllel fóliában sült

Fehérborban gőzölt pisztráng tölcsér, pirított párizsi burgonyával és kaviáros fehér mártással

2009.12.16. 11:27 | szabi(O_o) | Szólj hozzá!

Hamarosan leírom a receptet is. Egyenlőre be kell érnetek a látvánnyal.  

Címkék: kaviár pisztráng tölcsér párizsi burgonya fehér mártás

Risotto tenger gyümölcseivel és grillezett garnélával

2009.12.16. 11:23 | szabi(O_o) | Szólj hozzá!

Hamarosan leírom a receptet is. Egyenlőre be kell érnetek a látvánnyal.  

Címkék: garnéla risotto

Fürj mell, grilezett édesburgonyával és saját jus-vel

2009.12.03. 16:04 | Polimer | 2 komment

Hozzávalók:fürj mellvajfleur de sel Édesburgonya400 g. édesburgonya2 kg libazsír2 gerezd fokhagymakakukkfűrozmaringsóbors ElkészítésFürj mell:A vajat megolvasztjuk, majd a fürj mellet a bőrös oldalával lefelé kezdjük el sütni. Folyamatos locsolgatás mellett addig sütjük,…

Címkék: jus fürj édesburgonya amuse

Csicsóka krémleves, kéksajttal töltött derelyével

2009.12.02. 22:00 | Polimer | 5 komment

Hozzávalók:Csicsóka leves400 g.  csicsóka                         100 g.…

Címkék: krémleves csicsóka kéksajt derelye