Igényes szakács /gasztronómia/

Kedves Látogató! Ez egy folyamatosan bővítés alatt álló gasztronómiai recept és élménygyűjtemény. E blogon keresztül igyekszünk az ízek, ínyencségek világába nagyobb bepillantást engedni. Mivel hobbink a hivatásunk is egyben, garantálhatom, hogy soha nem fogunk kifogyni a témákból. Jó böngészést kívánunk! Üdv.: Kovács Szabolcs (commis de cuisine) és Sárközi József (executive chef)

Indafotó - saját képek

Utolsó kommentek

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Classic étterem menü ajánlat

2009.09.20. 20:24 | Polimer | 2 komment

Classic Étterem és Panzió
"szüreti" ajánlat /szeptember 19.-től/

 
- Vörös lencse saláta, zöld fűszerekkel pácolt kecskesajttal

- Sült paprika krém leves, pirított garnélával

- Paradicsomos morzsában sült vörös sügér filé, ruccolával kevert burgonyapürével

- Szőlővel sült fürj, rizses töltikével és musttal forralt pecsenyelével

- Vargabéles szőlővel és must sabayonnal

 

Fényképek és receptek hamarossan.

Címkék: ajánlat szőlő kecskesajt vöröslencse vargabéles fűrj

A bejegyzés trackback címe:

https://igenyesszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr471395369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása