Igényes szakács /gasztronómia/

Kedves Látogató! Ez egy folyamatosan bővítés alatt álló gasztronómiai recept és élménygyűjtemény. E blogon keresztül igyekszünk az ízek, ínyencségek világába nagyobb bepillantást engedni. Mivel hobbink a hivatásunk is egyben, garantálhatom, hogy soha nem fogunk kifogyni a témákból. Jó böngészést kívánunk! Üdv.: Kovács Szabolcs (commis de cuisine) és Sárközi József (executive chef)

Indafotó - saját képek

Utolsó kommentek

Friss topikok

Naptár

október 2017
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Préselt libamáj kamilla lekvárral és szarvasgombás brióssal

2009.08.26. 08:10 | szabi(O_o) | 2 komment

 

Címkék: szarvasgomba préselt libamáj kamilla lekvár szarvasgombás briós

A bejegyzés trackback címe:

http://igenyesszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr871338931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

CS.T. · http://gasztronautakft.hu 2009.09.21. 05:56:02

Már megint elhasználtad Tomi salátáit, ezért nem marad nekem belőle, mire Győrbe ér! :-)

Polimer · http://mediterrano.info/hu/mediterrano/mediterrano 2009.09.21. 13:40:50

@CS.T.: Ez, így ebben a formában nem igaz! Inkább fogalmazzunk úgy: Én voltam a gyorsabb! :) Milyen az új hely? Ha jól tudom a, Révész az!?