Igényes szakács /gasztronómia/

Kedves Látogató! Ez egy folyamatosan bővítés alatt álló gasztronómiai recept és élménygyűjtemény. E blogon keresztül igyekszünk az ízek, ínyencségek világába nagyobb bepillantást engedni. Mivel hobbink a hivatásunk is egyben, garantálhatom, hogy soha nem fogunk kifogyni a témákból. Jó böngészést kívánunk! Üdv.: Kovács Szabolcs (commis de cuisine) és Sárközi József (executive chef)

Indafotó - saját képek

Utolsó kommentek

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Mangalica szűz De Puy lencsével, dödöllével és chillis mustármártással

2009.07.27. 00:24 | szabi(O_o) | 4 komment

 

Címkék: lencse mustár szűz dödölle mangalica du puy mustár mártás

A bejegyzés trackback címe:

https://igenyesszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr881270248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

luciferc 2009.08.26. 12:35:29

Üdv,

Mikor legutóbb nálatok jártam ezt (is) választottam, és mondhatom, nagyon finom volt, ahogy az ebéd többi része is.

Az éttermetek honlapja elég mostohán bánik a konyhán sürgölődőkkel, javasolhatnád, hogy felkerülhetnének a konyhán dolgozók a honlapra (iskolák, munkahelyek, versenyek, kinek mi van), meg a konyháról is lehetnének fent fotók, mert az emberek egy részét szerintem ez is érdekelné.
Addig is tudsz valamit mesélni egy bejegyzésben a konyha személyzetéről? Gondolom nem tiltakoznak, ha bemutatod a séfet és csapatát, ki mit csinál. Ebben az ételben pl mi a te szereped?

luciferc 2009.08.27. 12:47:52

Belém nyilallt az érzés, hogy Te lennél a séf? Akkor aztán különösen tessék bemutatni a csapatod!

Nem mellesleg pedig őszinte gratulációm és köszönetem az igazán kiváló ételekért, amiket a Classicban ettem.

luciferc 2009.08.27. 12:50:09

Hoppsz, tévedés, Szabolcs az aláírásod, akkor csak megzavart egy komment a bűvös szakácson, ahol Sárközi József aláírással volt egy hozzászólásod.

Polimer · http://mediterrano.info/hu/mediterrano/mediterrano 2009.09.01. 16:23:51

@luciferc: Ketten csináljuk ezt a blogot Kovács Szabolcs és Én Sárközi József. Szabolcs a szakácsom (aki mellesleg nagyon lelkes és igen tehetséges! :) ) Én meg a konyhát vezetem. Köszönjük a gratulációt, az a célunk, hogy mindenki maximálisan elégedetten távozzon tőlünk! Kérésedre felkerült pár kép a konyháról, majd később még a csapatról is lesz egy kis bemutató!
süti beállítások módosítása