Félig sült tonhal wasabis mentás zöldborsó pürével, távol-keleti zöldségekkel és sült rizsgombóccal
2009.07.26. 23:30 | szabi(O_o) | 2 komment
Címkék: tonhal wasabi
A bejegyzés trackback címe:
https://igenyesszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr621270184
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
gambas 2010.06.28. 12:16:18
polimer
szeretnék egy jó zöldborsó krémlevest készíteni
valahol olvastam Tőled az eper erőlevesre egy vízfürdős főzést. Szerinted itt is ez lenne a leg célszerübb, hogy minnél jobban megtartsam a színt és ízt?
szeretnék egy jó zöldborsó krémlevest készíteni
valahol olvastam Tőled az eper erőlevesre egy vízfürdős főzést. Szerinted itt is ez lenne a leg célszerübb, hogy minnél jobban megtartsam a színt és ízt?
Polimer · http://mediterrano.info/hu/mediterrano/mediterrano 2010.06.28. 13:20:47
@gambas: Nem itt nincs értelme, ezt használni. A jó zöldborsó krémleves titka, a zsenge fiatal zöldborsó. Én így készítem: póré vagy mogyoró hagymát vajon lepirítok, hozzá adom a zöldborsót (ha sűrűre szeretném rakok bele burgonyát) sózom, borsozom (esetleg kevés cukrot rakok bele), a szín megtartása miatt késhegynyi szódabikarbóna (persze ez elhagyható), zöld petrezselyem. Felöntöm csirke vagy zöldség alaplével, ha kész turmixolom. Ha szereted felöntheted fele-fele arányban tejjel és alaplével, vagy joghurttal/tejföllel is készülhet. Betétnek én jérce mell pudingot és sült szalonnát adok hozzá. A zöldborsó szereti még a mentát, a wasabit illetve a vaníliát.
Utolsó kommentek